eetdagboek,-vegan,-recepten,-lunch,-rijstwafels,-tomaat,-spread,-vegan,-gezond,-foodglamour

Het is alweer dag 2 van mijn vegan week. Het gaat nog steeds lekker! Ik heb weer heerlijke gerechten gemaakt. Een ontbijt ‘swirl’, chocoladepasta, hartig beleg, gegrilde groentespiesjes en knoflooksaus. Lees snel verder!

Het vegan weekje. So far, so good! Ik heb veel energie en mis vis en vlees eigenlijk niet. Eieren mis ik wel. Ik sta er nu bij stil hoe vaak ik eieren verwerk in een gerecht. Maar er is nog genoeg mogelijk en je gaat steeds meer ‘out of the box’ denken.

Ontbijt

Als ontbijt heb ik een fruit, chiazaad en kokosmelk ‘swirl’ gemaakt. Het bestaat uit gepureerd fruit met chiazaad en kokosmelk. Dit met aardbei of kiwi vind ik het lekkerst, maar dat had ik niet meer in huis.

Ik heb twee sinaasappels gepeld en gepureerd met een beetje kaneel en 2 eetlepels chiazaad. Dan laag voor laag in de pot gedaan. Het fruitmengsel wordt door de chiazaad wat meer een soort pudding. De kokosmelk blijft vloeibaar. Je kunt dit een avond van tevoren bereiden. Dan is het de volgende dag precies goed. Een prima vezelrijk ontbijtje.

vegan,-paleo,-gezond,-recept,-ontbijt,-sinaasappel,-kokosmelk,-chia,-food-glamour,-foodglamour

Lunch

Ik had gewoon even lekker zin in simpele rijstwafels. Toch smaakte dit super! Ik had nog wat zelfgemaakte knoflooksaus over van gisteren. (Ik schrijf daar straks het recept van in een artikel). Daarop heb ik wat zongedroogde tomaatjes en basilicum gedaan. Jammie!

lunch,-rijstwafels,-zongedroogde-tomaat,-spread,-vegan,-gezond,-foodglamour,-food-glamour

Ik had nog wat vegan chocoladepasta gemaakt voor op de rijstwafel, (suikervrij, glutenvrij en lactosevrij) maar daar kom ik binnenkort nog op terug!

chocoladepasta,-food,-glamour,-foodglamour,-vegan,-paleo,-gezond-recept,-suikervrij

Diner

Dit was in een woord HÉÉRLIJK! Super simpel en echt lekker. De gegrilde groentespiesjes met zelfgemaakte knoflooksaus! Gegrilde appel, courgette, ui, paprika en biet. De saus alleen al is ook een dikke aanrader! Het recept komt zo zo online!groenten-sis-kebab,-spiesjes,-recept,-paleo,-vegan,-knoflooksaus,-foodglamour,-food-glamour,-makkelijk-recept-

TOPDAG! :)

Foodglamour
Written by Foodglamour

Leave a Comment