vegan,-pizza,-healthy,-gezond,-recept,-vegetarisch,-glutenvrij,-lactosevrij,-foodglamour,-food,-glamour

Een nieuwe vegan dag! Betekent weer nieuwe recepten! Het gaat nog steeds heel goed. Ik sta er niet echt meer bij stil dat ik geen vlees, vis, zuivel of ei eet. Waarschijnlijk door de lekkerste pizza die ik in tijden heb gegeten!

Ik heb weer een lekkere bende gemaakt in de keuken en veel ontdekt. Ik voel me nog steeds prima bij het veganistisch eten. Ik mis eigenlijk niks. Alle gerechten vullen gewoon goed.

Ontbijt:

Gebakken appelnoodles met kaneel, rozijntjes en macadamia’s. Heerlijk! Een soort appeltaart gerecht maar dan weer helemaal anders. Ik heb een appel in de spiraalsnijder gedaan en daar dikke noodles van gemaakt. Deze gebakken met wat citroensap totdat de appel zacht werd, wat rozijntjes en kaneel toegevoegd. Daarna wat macadamia noten gecruncht en er overheen gedaan. Een beetje extra kokosbloesemsuiker in het midden en klaar!

Je gelooft bijna niet meer dat het 1 appel was. Ik kreeg het ook gewoon niet op!

Appel-noodles,-kaneel,-ontbijt,-recept,-glutenvrij,-lactosevrij,-suikervrij,--paleo,-vegan,-foodglamour

Lunch

Ik heb weer groentenwraps gemaakt maar dan met andere groenten, kerrie en kruiden. Ik had niet zo veel tijd en dit is binnen 15 minuten gemaakt.

Gewoon wat groenten roerbakken met kruiden (wortelrasp, paprika, ui en courgette, met kurkuma, knoflook, dille, paprikapoeder, peper en zout. Daar voeg je een beetje groentebouillon aan toe en rol het in zeeweer. Het is snel, makkelijk en lekker.

groentewraps,-foodglamour,-kurkuma

Diner

Pizza!! Dit was echt ultiem! Mijn lievelingsgerecht boven alles! Maar dan wel met een goeie krokante bodem en smeuïge toppings. Pizza zonder kaas of met een slappe bodem vind ik niks. Deze vegan pizza is echt zo lekker! Ik had me voorgenomen maar de helft te eten, maar 10 minuten later was hij al verdwenen. Gewoon te lekker!! Niet echt slim als je nog wilt rondhuppelen in je bikini deze zomer maar ach..

pizza-groenten,-foodglamour,-vegan,-food,-glamour,-recept,-pizza,-gezond,-havermout,-pizza-bodem

Het lijkt misschien op kaas, maar dat is het niet! 100 procent vegan, lactose en glutenvrij natuurlijk. Ik zet snel het volledige recept online!

 

 

Foodglamour
Written by Foodglamour

  2 reacties

 1. Natalie augustus 5, 2015 at 9:55 PM Beantwoorden

  Please, can I have the recipe for pizza? It looks delicious. :)

  • Foodglamour
   Foodglamour augustus 5, 2015 at 10:03 PM Beantwoorden

   I’ll post it tomorrow! But you’ll have to translate the article because it’s in Dutch. Thanks for your interest!

Leave a Comment