buiten-slapen---foodglamour--tuin--witte--tent---outside---sleeping

Slapen in de buitenlucht? Waarom zou je dat doen? Ik ben dol op buiten slapen! Het is avontuurlijk, ontspannen en heel erg gezond. Maar we wonen helaas niet in een warm klimaat waar dit elke dag mogelijk is. In de regen en kou liggen is niet echt optimaal. Maar het weer is perfect nu! Tijd voor het ‘buitenslaap experiment’!

Ik wordt ‘s ochtends altijd brak wakker, dan sta ik op met hoofdpijn, vermoeidheid en een soort verkouden gevoel. Ik heb veel gelezen over de positieve effecten die schone lucht kan hebben voor je gezondheid. Vooral met luchtwegproblemen, hoofdpijn, allergieën, slijmvliesirritaties en vermoeidheid. Bovendien wordt je op een natuurlijke manier wakker van de opkomende zon. Hoe relaxed is dat?! Ik ben dus heel benieuwd of ik na het buiten slapen helemaal fris en fruitig wakker word. Ik ga het testen!
buite-slapen-tent-foodglamourIk heb gelukkig een tuin tot mijn beschikking met een tent. De tent ga ik niet dicht maken, alleen de klamboe tegen de beestjes. Wat extra dekens en een dikke pyjama. Ook slaap ik niet alleen hoor (zeker na deze aankondiging)! 😮 Mocht je geen tuin of tent hebben, kun je met de deuren open (mits er geen tocht is!) voor je balkon liggen. Of je raam open zetten. Toch moet je dit echt een keer proberen, gewoon lekker onder de sterren.buiten-slapen---foodglamour--tuin---tent---outside-bed---sleeping Morgen komt de tweede update online. Dan wil ik weten:

  1. Sliep ik beter?
  2. Merk ik verbetering in mijn luchtwegen/slijmvliezen?
  3. Hoe werd ik wakker en hoe laat werd ik wakker van de zon?
  4. Is mijn hoofdpijn weg?
  5. Was het een goed idee?

Tot morgen en slaap lekker!

Foodglamour
Written by Foodglamour

Leave a Comment